Profesii

De ce nu-si gasesc de muncă tinerii, deşi oferte există. Cele mai frecvente greşeli făcute la târgurile de joburi. VIDEO

De ce nu-si gasesc de muncă tinerii, deşi oferte...

Autor: inCont.ro

05.04.2014, 09:12 4117
O suta de companii au venit la un targ de locuri de munca deschis vineri in Capitala cu peste 3.400 de slujbe. De ele s-au aratat interesati mii de studenti si absolventi, insa unii au gresit din start, spun angajatorii.
 
Tinerii prezenti vineri la targ nu au tinut cont de cateva reguli simple, care i-au descalificat. Nu stiau nimic despre postul pe care si-l doreau, nu aveau un CV bine facut sau nu erau imbracati corespunzator.

Andreea are 22 de ani si a terminat Academia de Studii Economice anul trecut. De atunci, spune ca isi tot cauta o slujba, insa nu are o tinta anume.

Angajator: "Ce v-ar interesa?"
Andreea Ionita: "Nu stiu, orice!"

Prima greseala, spun angajatorii. Din start, Andreea a ratat sansa de a obtine slujba. Din cauza ca nu s-a documentat inainte si nu stia nimic despre compania aleasa, tanara a dat impresia ca nu-si doreste intr-adevar sa ocupe acel loc de munca.
 
 

Citiţi articolul integral pe www.incont.ro
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO