Profesii

EY îşi întăreşte echipa cu doi noi parteneri asociaţi în cadrul departamentului de audit

Corina Dimitriu şi Carmen Spiridon

Corina Dimitriu şi Carmen Spiridon

Autor: Cristina Bellu

29.10.2018, 14:48 301

Compania de audit şi consultanţă EY România le-a cooptat pe Corina Dimitriu şi Carmen Spiridon în poziţia de parteneri asociaţi în cadrul departamentului de audit.

Corina Dimitriu s-a alăturat echipei EY România la sfârşitul lunii septembrie, având 22 de ani de experienţă în domeniul auditului financiar, al contabilităţii, managementului de proiect şi al controalelor interne, precum şi expunere la diverse culturi organizaţionale. Ea dispune de cunoştinţe aprofundate privind auditarea situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele financiare naţionale şi internaţionale pentru companii care operează într-o gamă largă de industrii, respectiv comerţul cu amănuntul, FMCG, industria prelucrătoare, imobiliare, telecomunicaţii, petrol şi gaze şi construcţii.

De-a lungul timpului, a fost implicată în auditul centrelor de servicii ale unor mari companii multinaţionale, precum şi în misiuni de audit non-financiar.

Carmen Spiridon ocupă, începând cu luna octombrie, poziţia de Partener Asociat în cadrul departamentului de Audit, după un parcurs de 14 ani în cadrul companiei.

În 2004 s-a alăturat echipei EY România ca Auditor Junior, şi-a continuat creşterea profesională în rolul de manager în 2009 şi în rolul de Partener Asociat în acest an. Experienţa acumulată vizează livrarea de servicii către importanţi clienţi, atât români, cât şi internaţionali, concentrându-se pe auditări de întreprinderi mari care acoperă angajamentele legale, IFRS, US GAAP şi German GAAP.

La nivel intern, Carmen Spiridon este frecvent implicată ca formator în cadrul sesiunilor de instruire a echipei pe diverse metodologii, precum şi în seminarii privind IFRS şi legislaţia statală.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO