Profesii

Genpact a recrutat seful pe HR de la Interbrew

12.07.2006, 19:35 26

Cristian Popescu a fost numit in functia de HR vice president al Genpact Romania, filiala a grupului indian Genpact, care furnizeaza servicii de business outsourcing pentru afacerile din Europa de Vest ale grupului General Electric si pentru alte companii multinationale.
Popescu a ocupat pana in prezent functia de director de resurse umane al producatorului si distribuitorului de bere Interbrew Romania. Potrivit unor surse din piata, aceasta pozitie va fi ocupata de Mihaela Teohari, care ar urma sa fie promovata din interiorul companiei.
Compania Genpact este detinuta in sistem joint-venture de grupul General Electric, care administreaza 40% din pachetul de actiuni, de General Atlantic si Oak Hill Capital Partner. Filiala din Romania va face recrutari masive pentru ocuparea pozitiilor create prin dezvoltarea activitatilor de pe piata locala.
Genpact a anuntat anul trecut dezvoltarea unui Centru de Servicii pentru Afaceri si Solutii Tehnologice la Bucuresti, un proiect in valoare de 80 mil. dolari (67 mil. euro). Numai prin acest centru, care ar urma sa ofere servicii de afaceri clientilor corporatisti ai GE, ar urma sa se faca cel putin 1.500 de angajari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO