Profesii

Joburi pentru studenti la QAB

22.03.2004, 00:00 11



Studentilor aflati in anii terminali li se ofera posibilitatea de a se angaja in cadrul companiei Quadrant Amroq Beverages (QAB), imbuteliatorul autorizat al Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Perla. Compania va derula in perioada februarie - septembrie 2004 programul QAB Career care va permite studentilor sa "prinda" un loc de munca in departamentele vanzari, marketing, purchasing, laboratorul de calitate si in productie.



"Compania noastra doreste sa ofere tinerilor din mediul universitar sansa de a debuta in cariera, sansa pe care, din pacate, multe companii o refuza tinerilor aflati la inceputul drumului. Ne adresam studentilor din anii terminali, dorind sa selectionam pentru angajare aproximativ 20 de persoane, pentru prima etapa (februarie - mai 2004), urmand ca apoi programul sa fie extins (in a doua jumatate a anului in curs). Singurul lucru realmente important este ca tinerii nostri colegi, astfel recrutati, sa fie capabili, ambitiosi si dornici de afirmare - noi oferindu-le un mediu tanar si dinamic de lucru, oportunitati de dezvoltare a cunostintelor profesionale, programe unice de resurse umane", a declarat Anca Podoleanu, human resources manager QAB.



Programul, care se deruleaza in colaborare cu AIESEC si Lugera & Makler, implica mai multe etape: inscrierea - detalii fiind disponibile pe site-ul www.fwd.aiesec.ro, selectionarea studentilor inscrisi si derularea programului de stagiu in cadrul companiei, pe o durata determinata.



Posturile disponibile pentru studentii selectati prin QAB Career sunt part-time, dar, in functie de disponibilitatea candidatului, acestea pot fi si full time.



Care vor fi atributiile candidatilor selectionati?



In departamentul Aprovizionare, practicantul va asista coordonatorii si specialistii de aprovizionare in activitatea lor zilnica, acordandu-le suport in cadrul urmatoarelor operatiuni: printarea operativei zilnice - cel mai important raport in cadrul activitatii zilnice a departamentului; realizarea traficului de documente in interiorul companiei; asistarea la intocmirea si expedierea documentelor de comanda catre furnizori; intocmirea necesarului administrativ si expedierea comenzii la furnizor si arhivarea documentelor deprtamentului, la intervalele de timp agreate.



La departamentul Logisitica, practicantul va asista specialistii de logistica; va compara datele existente cu privire la trasee, pentru identificarea variantelor optime; va verifica, pe parcursul distributiei, traseele masinilor; se va ocupa de intocmirea documentelor de traseu necesare desfasurarii distributiei etc.



Practicantul din departamentul "Transporturi /Parc auto" va asista la tinerea evidentei parcului de masini, va tine evidenta kilometrilor parcursi de masinile aflate in parcul auto si va realiza traficul de documente in interiorul companiei.



La departamentul Resurse umane, candidatul selectionat va organiza documentatia necesara pentru desfasurarea recrutarilor, va participa la derularea programelor de recrutare, avand un rol activ in desfasurarea interviurilor de angajare, va asista la organizarea si implementarea cursurilor de instruire si perfectionare in interiorul companiei si va opera in sistemul de evidenta computerizata rezultatele chestionarelor de evaluare a angajatilor.



Cei care vor lucra in Laborator vor asista inginerii chimisti si microbilogii in ceea ce priveste stabilirea calitatii produselor, realizarea testelor de calitate si realizarea traficului de documente in interiorul companiei.



Practicantul in departamentul Marketing va participa la intalnirile cu agentia de comunicare, va asista product managerii la monitorizarea trendului pietei si va asista la organizarea, implementarea si evaluarea unor campanii pe piata, precum si la evenimente speciale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO