Profesii

Juan Canellas Balanza este noul Chief Sales Officer al NN Asigurări de Viaţă

Juan Canellas Balanza este noul Chief Sales Officer al NN...

Autor: Roxana Rosu

04.04.2018, 14:41 338

NN Asigurări de Viaţă şi-a consolidat echipa executivă şi l-a numit pe Juan Canellas Balanza în poziţia de Chief Sales Officer începând cu luna aprilie.

Noul manager a condus echipe extinse de vânzări atât în cadrul grupului NN, cât şi în alte companii europene. Juan Canellas Balanza are, în acelaşi timp, o experienţă valoroasă în digitalizarea proceselor de vânzări, un pilon cheie al strategiei NN Asigurări de Viaţă pentru următorii ani.

"Din poziţia de Chief Sales Officer al NN Asigurări de Viaţă, misiunea mea va fi să contribui la consolidarea poziţiei NN pe piaţa locală şi la stimularea dezvoltării pieţei de asigurări de viaţă şi sănătate din România, sprijinind românii să-şi asigure şi protejeze viitorul financiar”, a spus Juan Canellas Balanza.

Înainte de a se alătura echipei de conducere a NN Asigurări de Viaţă, Juan Canellas Balanza a ocupat, în ultimii trei ani, poziţia de Chief Sales Officer al Nationale Nederlanden Polonia, având un rol cheie în consolidarea vânzărilor de asigurări de viaţă cu componentă de protecţie şi în extinderea canalelor de distribuţie ale companiei

Cu o experienţă profesională de peste 23 de ani, el s-a alăturat echipei NN în anul 2000, deţinând de atunci mai multe poziţii de management în cadrul NN în Spania şi în Olanda.

Juan Canellas Balanza a absolvit ESIC Business School din Madrid, cu specializare în management de marketing şi comercial, şi şi-a continuat studiile cu un EMBA în cadrul Instituto de Empresa (IE).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO