Profesii

Marcel Bărbuţ revine ca CEO al AdePlast de la 1 martie

Marcel Bărbuţ revine ca CEO al AdePlast de la 1 martie

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.02.2016, 13:27 1208

Producătorul de materiale de construcţii AdePlast îl readuce pe Marcel Bărbuţ în funcţia de CEO începând cu 1 martie, după încheierea mandatului lui Bogdan Pîrvu, care a stat trei ani la conducerea diviziei de vopsele a AdePlast, iar în ultimul an a ocupat poziţia de CEO al companiei.

“După un an în care m-am ocupat cu găsirea de soluţii de new business pentru AdePlast, cred că suntem suficienţi de stabili organic pentru a genera iarăşi creşteri de două cifre. Mai mult, în acest timp am reuşit să-mi sprijin cei trei băieţi să înţeleagă şi să-şi asume, la rândul lor, roluri din ce în ce mai complexe în companie. 2015 mi-a oferit ocazia să lucrez mai multe cu ei şi să-i ajut să se formeze ca oameni de afaceri, independenţi decizional, cu ştiinţa de a aduce plusvaloare brandului AdePlast”, spune Marcel Bărbuţ, CEO AdePlast, într-un comunicat de presă.

Exporturile realizate de AdePlast anul trecut depăşesc 4 milioane de euro, iar anul acesta compania a început să exporte şi către Anglia.

În 2015, AdePlast a avut afaceri de 305,7 milioane de lei şi un profit net de 13 milioane de lei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO