Profesii

Termene.ro o numeşte pe Ioana Constantin la conducerea businessului şi anunţă că se transformă în societate pe acţiuni, luând în calcul listarea la bursă şi atragerea de capital privat

Termene.ro o numeşte pe Ioana Constantin la conducerea...

Autor: Cristina Bellu

07.03.2023, 12:19 752

Platforma de analiză financiară a companiilor Termene.ro a anunţat că o numeşte pe Ioana Constantin la conducerea businessului.

Ea se alătură echipei de management formată din Gina Petre, Deputy CEO , Alexandru Mărăcineanu, CTO şi Silviu Cernat, CFO, care va fi coordonată de un Board of Advisors, asigurând astfel o guvernanţă corporativă eficientă şi o coordonare optimă a activităţii companiei, spun oficialii Termene.ro.

“Decizia face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei şi se aliniază cu dorinţa Termene.ro de a-şi îmbunătăţi performanţele şi de a-şi extinde afacerile în viitor”.

Totodată, pentru a-şi putea finanţa planurile de extindere şi dezvoltare, compania urmează să se transforme într-o societate pe acţiuni (SA) şi analizează o eventuală listare la bursă şi atragerea de capital privat.

Anterior numirii în rolul de CEO, Ioana Constantin a ocupat timp de patru ani funcţia de Manager of Customer Success în cadrul companiei.

„Termene.ro nu mai reprezintă doar o simplă platformă care pune la dispoziţia clienţilor informaţii multiple despre firme şi dosare în instanţă. Astăzi, prin diversitatea şi complexitatea serviciilor noastre, platforma Termene.ro a devenit un partener predictibil şi un sprijin real pentru miile de clienţi care ne acordă încrederea lor în fiecare zi”, spune Ioana Constantin, noul CEO Termene.ro

Compania urmează să  lanseze în luna aprilie noua platformă Termene_AI_360, rezultatul unui proiect amplu de cercetare în inteligenţă artificială, în care au fost investiţi peste 5 milioane de euro.

Noua platformă Termene_AI_360 va analiza automat datele şi informaţiile pentru afaceri utilizând ştiinţa datelor, inteligenţa artificială (AI) şi învăţarea automată (ML). Platforma pentru ştiinţa datelor şi învăţare automată generează îmbunătăţiri semnificative la nivelul sectorului de analiză a datelor şi de inteligenţă în afaceri.

„Aducem alături de Termene.ro parteneri şi management care să ducă acest business mai departe către potenţialul lui. Pe lângă proiectele actuale pe care le am în desfăşurare (evenimente, cursuri, parteneriatul cu TBF), eu mă îndrept către noi proiecte de investiţie şi mă implic într-o companie specializată pe implementarea tehnologiilor de inteligenţă artificială în companii.”, spune Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro.

În 2022, compania a depăşit două milioane de euro cifră de afaceri, plus 60% an/an.

Înfiinţată în anul 2014, Termene.ro este accesată de peste 120.000 de companii, care pot identifica la timp oportunităţile de afaceri şi evalua riscurile prin analize de piaţă, rapoarte şi statistici care pot fi personalizate sau monitorizări ale portofoliului de clienţi.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO