Antreprenori locali

Un fost manager din Rompetrol a investit 300.000 de euro într-o clinică stomatologică în Capitală. „Dantura îngrijită a devenit o carte de vizită“

9 aug 2018 Autor: Florentina Niţu

Dan Drăghici, un executiv care a lucrat timp de zece ani pentru compania din domeniul petrolier Rompetrol, a pornit în urmă cu 11 ani pe drumul antreprenoriatului cu laboratorul de tehnică dentară DrăghiciDental din Iaşi, iar anul acesta a investit 300.000 de euro într-o clinică dentară în Bucureşti. Antreprenorul a ales domeniul stomatologic pentru a-şi deschide un business inspirat de soţia lui, care este medic stomatolog.

Investiţia în clinica din Bucureşti a fost realizată cu fonduri proprii şi credite bancare.

„Am intrat pe piaţa din Bucureşti, cea mai competitivă la nivel local, cu toată încrederea că vom duce mai departe ceea ce am pornit la Iaşi“, a declarat Dan Drăghici, fon­datorul clinicilor Junior&FamilyDental Center.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.08.2018

 
Cuvinte cheie:
clinica
, rompetrol
, capitala
, carte
, dantura
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide