Proprietăţi

Centru de afaceri de 45 mil. euro langa hotelul Caro

29.03.2007, 18:20 27

Ion Lazar, proprietarul hotelului Caro din Capitala, cauta parteneri pentru construirea unui centru de afaceri, in urma unei investitii de 45 mil. euro. Constructia va avea 11 etaje si 60.000 de metri patrati si va fi ridicata in imediata apropiere a spatiilor de cazare.
"Este vorba despre un spatiu destinat birourilor, dar si restaurantelor si magazinelor. Vrem sa ne asociem pentru acest proiect cu alti parteneri, pastrand raportul undeva la 50-50%", a declarat Ion Lazar, actionar majoritar la Editura Adevarul, care detine hotelul Caro. Potrivit acestuia, cladirea va fi amenajata in locul unor constructii mai vechi din curtea hotelului Caro si lucrarile vor incepe cel mai probabil anul viitor.
Compania va finaliza in curand lucrarile la un centru de conferinte alaturat hotelului Caro, in care a investit 4,5 mil. euro si care se desfasoara pe circa 3.500 mp. Centrul de conferinte are 12 sali si include si un Grand Ballroom de 550 de locuri, al doilea spatiu de acest gen ca marime din Bucuresti.
"Tot in acest an vom inaugura un corp de cladire cu 58 de camere clasificate la patru stele, iar in toamna vom incepe constructia unui centru spa cu piscina care va presupune o investitie de 1,5 milioane euro", a spus Lazar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO