Compania care deţine Palatul Universul din Bucureşti a intrat în insolvenţă. Datoriile depăşesc 20 mil. euro

28 mar 2012 Autor: Cristi Moga

Firma Universul SRL din Bucureşti, deţinută de investitori israelieni, potrivit celor mai recente date disponibile, a intrat în insolvenţă, având datorii de peste 20 de milioane de euro, potrivit firmei de insolvenţă Euro Insol, desemnată administrator judiciar al societăţii.

În portoliul firmei se află clădirea cunoscută drept "Palatul Universul", de pe strada Brezoianu din centrul Bucureştiului, cu o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

Potrivit administratorului judiciar, printre creditorii firmei se află Alpha Bank, Allianz Ţiriac şi ANAF, iar firma a intrat în insolvenţă la propria cerere, decizia Tribunalului Bucureşti fiind pronunţată astăzi. Acţionarul majoritar al Universul SRL este societatea BJJ Universul Development Limited, înregistrată în Cipru.

În cazul în care firma nu va reuşi să se reorganize, societatea va intra în faliment, iar activele vor fi scoase la lichidare.

 
Cuvinte cheie:
Palatul Universul
, insolvenţă
, datorii
Vizualizari:
Printeaza
Momentan este un comentariu Comenteaza si tu
Comentarii (1):
Adi - 28 martie 2012, 19:31

Situatia societatii israeliene ar putea fi remediata de catre Sorin Oprescu si echipa sa: Solomon Wingler, Anca Alexandrescu si Radu Rizescu. Acestia detin suficiente fonduri, poate nu in Romania dar in Elvetia sigur la Geneva.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide