Proprietăţi

Cum va arăta viitoarea sală polivalentă din Cluj-Napoca şi când va fi gata

Cum va arăta viitoarea sală polivalentă din Cluj-Napoca şi când va fi gata

Autor: Alexandra PELE

13.04.2011, 16:46 162

Viitoarea sală de sport polivalentă din Cluj-Napoca, a căreiinvestiţie se ridică la peste 50 de milioane de lei, va avea peacoperiş panouri solare şi un sistem de colectare a apei de ploaiepentru a reduce consumul de energie electrică şi de apă, scrieGândul.

Sala multifuncţională va avea peste 7.000 de locuri şi va găzduicompetiţii naţionale şi internaţionale de box, baschet, gimnastică,handbal, karate, volei, judo, scrimă, dar şi alte evenimente precumconcerte sau conferinţe.

Printre dotările solicitate de municipalitate se numărăsistemele de captare a apei de ploaie de pe terasa clădirii într-unbazin de apă şi folosirea ei la toaletele din grupurile sanitare.Potrivit estimărilor primăriei, apa de ploaia va face o economie de3.000 de metri cubi de apă pe an. Panourile solare care vor fiamplasate pe acoperişul sălii vor asigura alimentarea cu apă caldăa clădirii în proporţie de 70% vara, 30% toamna şi primăvara şidoar 10% pe perioada anotimpului rece. Despre cum va arăta viitoare salăpolivalentă împreună cu o galerie fotocitiţi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO