Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un coordonator de curieri câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună

Ana Vişian,   marketing manager, bestjobs: Coordonatorul de curieri planifică şi optimizează rutele de livrare. Coordonatorul este şi cel care elaborează rapoarte periodice solicitate de management.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Coordonatorul de curieri planifică şi optimizează rutele de livrare. Coordonatorul este şi cel care elaborează rapoarte periodice solicitate de management.

Autor: Ramona Cornea

03.12.2023, 15:28 1405

Un angajat pe poziţia de coordonator de curieri are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Coordonatorul de curieri planifică şi optimizează rutele de livrare, conducând echipa pentru a asigura livrări prompte şi de calitate. Gestionând eficient resursele şi monitorizând procesul de livrare, coordonatorul rezolvă problemele apărute şi menţine standardele de calitate. Coordonatorul este şi cel care elaborează rapoarte periodice solicitate de management, asigurând respectarea politicilor şi procedurilor de lucru pentru un serviciu profesional. Pentru rol sunt recrutaţi candidaţi cu studii medii sau superioare şi experienţă în domeniul serviciilor de logistică şi curierat. Totodată, sunt apreciate abilităţile de lider, atenţia la detalii şi experienţa în coordonarea echipei. Salariul este între 800 şi 1.000 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, tichete de masă, decontarea transportului şi abonament la servicii medicale.

În prezent, 719 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de curieri sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ilfov, Sibiu, Cluj etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO