Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un şofer personal câştigă între 900 şi 1.100 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un şofer personal câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

03.12.2023, 15:22 373

Un angajat pe poziţia de şofer personal are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată informaţiile furnizate de platforma de recrutare online bestjobs.

„Multe companii pun la dispoziţie echipelor din management, ca beneficiu extrasalarial, opţiunea de şofer personal. Acesta asigură transportul sigur şi este responsabil cu planificarea rutelor optime sau se ocupă de diverse sarcini administrative, cum ar fi cumpărături sau livrări de bunuri şi documente, adaptându-se la necesităţile specifice ale acestuia. Angajatorii caută şoferi cu peste 10 ani de experienţă şi cunoştinţe de limba engleză la nivel mediu. Salariul este între 900 şi 1.100 euro net”, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

De regulă, pentru această poziţie angajatorii cer de la candidaţi să aibă cunoştinte de limba engleză (mediu), să fie absolvenţi de studii superioare sau medii (studii finalizate sau în curs), să aibă permis de conducere categoria B şi minimum 10 ani de experienţă ca şofer, fără un istoric de accidente majore.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: transport asigurat, prime de sărbători, asigurare clinici medicale private, maşina, telefon, laptop.

În prezent, 320 de posturi vacante pentru poziţia de şofer personal sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Sibiu, Piteşti, Cluj-Napoca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO