Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un event manager câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un event manager câştigă între 800...

Autor: Ramona Cornea

19.08.2022, 00:05 456

Un event manager are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Aceşti angajaţi sunt responsabili pentru planificarea, organizarea şi derularea proiectelor profesionale, de afaceri sau sociale.

Aceştia gestionează fiecare aspect al unui eveniment, de la alegerea unui local, alegerea mâncării, unei trupe şi fotografului, până la colaborarea strânsă cu clienţii pentru a aduce evenimentul la bun sfârşit.

„Principala sarcină a unui event manager constă în organizarea şi/sau participarea la diverse evenimente care pot genera venituri sau relaţii de colaborare pentru companie, precum şi targetarea sponsorilor şi monitorizarea feedbackului clienţilor şi menţinerea unor relaţii bune cu aceştia. Pentru această poziţie, cunoştinţele de marketing şi organizare de evenimente şi de asemenea un nivel de engleză avansat sunt necesare. În prezent, se caută specialişti în Bucureşti, Timişoara şi Braşov, iar datorită mixului de abilităţi şi cunoştinţe un event manager poate accesa un salariu net de 800-1.000 de euro pe lună, în medie”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament servicii medicale, tichete de masă, telefon mobil, zile de concediu suplimentare, optiunea de a lucra parţial de acasă.

În prezent, 475 de posturi vacante pentru poziţia de event manager sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timişoara şi Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO