Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer proiectant de nave câştigă între 900 şi 1.100 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un inginer proiectant de nave...

Autor: Ramona Cornea

05.12.2023, 00:05 276

Un angajat pe poziţia de inginer proiectant de nave are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.100 de euro net pe lună, arată informaţiile furnizate de platforma de recrutare online bestjobs.

„Industria navală din România are o tradiţie puternică, contribuind semnificativ la economie. Ţara are şantiere navale renumite, specializate în construcţia şi repararea navelor comerciale şi militare. Specialistul în inginerie navală întocmeşte şi actualizează documentaţia de execuţie, efectuează calcule de dimensionare şi verificare. Cerinţele includ absolvirea unei specializări în Inginerie (mecanică, nave, automatizări), experienţă în proiectarea navală, cunoaşterea software-ului 3D (Tribon, Aveva Marine-Hull Design), precum şi cunoştinţe solide în standardele construcţiilor navale. Se cere gândire pozitivă, abilităţi de comunicare şi cunoştinţe de limba engleză. Salariul oferit pentru un astfel de rol este între 900 şi 1.100 euro”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă şi decontarea transportului.

În prezent, 124 de posturi vacante pentru poziţia de inginer proiectant de nave sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Constanţa, Călăraşi şi Bucureşti. 


Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

Specialistul în inginerie navală întocmeşte şi actualizează documentaţia de execuţie, efectuează calcule de dimensionare şi verificare.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO