Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un IT service manager câştigă între 1.200 şi 1.700 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un IT service manager câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

07.10.2022, 00:06 627

Un angajat pe poziţia de IT service manager are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.700 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. De pe această poziţie, angajaţii sunt responsabili pentru gestionarea furnizării serviciilor de tehnologie a informaţiei şi comunicaţiilor şi de lucru cu echipele din operaţiunile de servicii IT.

„IT-ul este una dintre cele mai efervescente industrii la această oră, iar lipsa de talente este singurul factor care poate ţine pe loc această industrie. În ceea ce priveşte jobul de IT service manager, acesta este responsabil pentru gestionarea furnizării serviciilor de tehnologie a informaţiei şi comunicaţiilor”, spune Andrei Frunză, CEO al BestJobs. 

Pentru această poziţie, de obicei, candidaţii au nevoie de studii superioare în administrare de business sau informatică, certificare ITIL, cunoştinţe şi experienţă SAP, cunoştinţe excelente de limba engleză, managementul riscului, cunoştinte de securitate cibernetică, cunoştinţe solide în IT, experienţă în IT service management. 

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament servicii medicale, tichete de masă, team building, training de specialitate. 

În prezent, 889 de posturi vacante pentru poziţia de IT service manager sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Urmează ZF Bankers Summit'24