Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager de logistică câştigă între 1.700 şi 2.700 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un manager de logistică câştigă...

Autor: Ramona Cornea

27.09.2022, 00:06 1170

Un angajat pe poziţia de manager de logistică are un salariu care variază, în medie, între 1.700 şi 2.700 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

„Managerul de logistică este persoana responsabilă de buna funcţionare a lanţul de aprovizionare. Mai mult, el se asigură că produsele şi stocurile se transportă de la un loc la altul într-un mod rentabil. Un astfel de specialist trebuie să fie dinamic, responsabil şi determinat să îşi atingă obiectivele. În plus, este nevoie să aibă abilităţi de comunicare, planificare şi consultanţă. Experienţa operaţională în cadrul logisticii este necesară, la fel şi cunoştinţele SAP/IT. Mai mult, companiile care recrutează activ pentru astfel de poziţii caută specialişti cu studii superioare sau calificare în producţie / lo­gis­tică/controlling, iar rolul presupune şi cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională. Dat fiind mixul de abilităţi soft şi hard, precum şi rolul multidisciplinar, ce implică sarcini de logistică, cât şi de management, salariul net pentru o poziţie de manager de logistică este de 1.700 - 2.700 de euro pe lună, iar în prezent angajatorii caută astfel de specialişti în Sibiu, Ploieşti, Timişoara şi Arad”,  afirmă Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: al 13-lea salariu, tichete de masă, program de lucru hibrid, asigurare medicală, zile de vacanţă suplimentare.

În prezent, 733 de posturi vacante pentru poziţia de hardware designer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Sibiu, Ploieşti, Timişoara şi Arad. 

Andrei Frunză, CEO, BestJobs: Companiile care recrutează activ pentru astfel de poziţii caută specialişti cu studii superioare sau calificare în producţie / logistică / controlling, iar rolul presupune şi cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO