Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager în mobilitate electrică câştigă între 1.500 şi 1.900 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un manager în mobilitate electrică...

Autor: Ramona Cornea

07.12.2023, 00:06 243

Un angajat pe poziţia de manager în mobilitate electrică are un salariu care variază, în medie, între 1.500 şi 1.900 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un manager în domeniul e-Mobility (mobilitate electrică) are multiple responsabilităţi legate de implementarea şi dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru vehiculele electrice. Printre responsabilităţi se numără implementarea strategiei de reţea la nivel naţional, elaborarea planului pe termen mediu şi lung pentru locaţii de încărcare în România, gestionarea operaţională şi comercială a serviciilor de încărcare, colaborarea cu echipele interne pentru formularea cerinţelor tehnice şi implementarea acestora în IT. Candidatul ideal trebuie să aibă cunoştinţe tehnice solide, abilităţi excelente de comunicare şi o viziune proactivă, fiind determinat şi adaptabil la ecosistemul e-Mobility în evoluţie. Oferta salarială este între 1.500 şi 1.900 euro net”, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de sărbători, acces la sistemul medical privat (pachet medical) şi tarife speciale de abonament pentru membrii familiei, asigurare de viaţă şi medicală şi concediu de studiu.

În prezent, 794 de posturi vacante pentru poziţia de manager e-Mobility sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti, Sibiu etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO