Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un reporting specialist câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un reporting specialist câştigă...

Autor: Ramona Cornea

Un angajat pe poziţia de reporting specialist câştigă un salariu cuprins între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un astfel de angajat este un profesionist care este responsabil cu examinarea tendinţelor actuale şi a condiţiilor de marketing pentru o organizaţie, adună informaţii despre potenţialii clienţi ai companiei, despre competitori şi despre condiţiile economice.

„Joburile din domeniul financiar atrag lunar peste 80.000 de aplicări pe BestJobs, situându-se în top trei al preferinţelor candidaţilor. Şi oferta de joburi răspunde fidel, iar unul dintre ele este cel de reporting specialist. Pentru acest rol sunt necesare studii superioare, preferabil în domeniul economic, bune cunoştinţe privind Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), contabilitate financiară şi managerială, raportare şi analiză financiară, piaţă de capital, pieţe financiar-bancare, cunoaşterea sistemului SAP sau a unora similare, inclusiv interacţiunea cu un astfel de sistem. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 700 - 1.000 de euro“, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, abonament clinică privată de sănătate, zile libere suplimentare şi prime de sărbători.

În prezent, 884 de posturi vacante pentru poziţia de reporting specialist sunt disponibile pe  platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Timişoara şi Arad.

 

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

Pentru acest rol sunt necesare studii superioare, preferabil în domeniul economic, bune cunoştinţe privind Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), contabilitate financiară şi managerială, raportare şi analiză financiară, piaţă de capital, pieţe financiar-bancare, cunoaşterea sistemului SAP.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO