Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist în evaluarea afacerilor câştigă între 1.300 – 1.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist în evaluarea afacerilor...

Autor: Ramona Cornea

24.05.2023, 00:07 347

Un angajat pe poziţia de specialist în evaluarea afacerilor (business valuation specialist) are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un specialist în evaluarea afacerilor (business valuation specialist) este responsabil de determinarea valorii unei afaceri prin aplicarea unor metode şi tehnici analitice specifice. Aceştia efectuează evaluări obiective şi riguroase ale activelor şi pasivelor unei afaceri, precum şi a factorilor economici şi financiari care influenţează valoarea acesteia.  Printre atribuţiile acestui rol se numără realizarea analizelor financiare şi modelelor de fluxuri de numerar pentru a estima veniturile şi cheltuielile viitoare ale afacerii, evaluarea riscurilor asociate cu afacerea şi impactul acestora asupra valorii, efectuarea evaluărilor pentru tranzacţii de fuziuni şi achiziţii, restructurări sau litigii. Angajatorii caută candidaţi cu studii economice şi experienţă de lucru într-o companie mare de audit, în departamentul de audit sau contabilitate. Oferta salarială este 1.300 – 1.500 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil de muncă, posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, pachet de beneficii personalizat, abonament clinică medicală privată.

În prezent, 363 de posturi vacante pentru poziţia de automotive software engineer sunt disponibile pe  platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi şi în regim de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO