Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist SEO câştigă între 950 şi 1.400 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist SEO câştigă între 950...

Autor: Ramona Cornea

03.02.2023, 00:05 821

Un angajat pe poziţia de specialist SEO are un salariu care variază, în medie, între 950 şi 1.400 de euro net, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

 „Dacă nu apari pe prima pagina a căutărilor pe Google, nu exişti - aşa ar suna una dintre regulile nescrise ale internetului. Optimizarea website-urilor şi conţinutului online pentru a fi găsit rapid de către utilizatori este extrem de importantă pentru orice afacere, astfel că rolul unui SEO specialist este fundamental din acest punct de vedere. El trebuie să aibă calităţi precum abilitatea de a crea rapoarte uşor de citit, ce transmit seturi complexe de date, să fie foarte atent la detalii şi să aibă capacitatea de a duce la bun sfârşit mai multe sarcini sub presiune. Plaja de salarii, 950 - 1.400 euro net, este destul de mare, oferta finală fiind dependentă de complexitatea sarcinilor şi de nivelul de pregătire”, Ana Vişian, marketing manager, BestJobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, asigurare medicală, abonament extra la serviciile partenerilor, timp flexibil de lucru.

În prezent, 350 de posturi vacante pentru poziţia de specialist SEO sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO