ZF 15 ani

Mesaj aniversar pentru Ziarul Financiar 15 ani

Mesaj aniversar pentru Ziarul Financiar 15 ani
11.12.2013, 15:57 379

De mai bine de un an conduc Grupul Garanti România şi până acum nu a trecut o zi de lucru fără să fi citit secţiunea în limba engleză a Ziarului Financiar. Citesc de regulă ziarul pe tabletă, dar imi place să si răsfoiesc varianta tipărita a acestuia.

Ziarul Financiar este esenţial pentru mediul de afaceri din România, din moment ce trăim într-o lume în care informaţia reprezintă cea mai mare sursă de putere. Pentru a avea succes în lumea afacerilor, trebuie să fii tot timpul la curent cu evoluţia mediului economic şi financiar, cu utimele ştiri din industrie, noile intrări pe piaţă, cu schimbările economice, sociale şi legislative. În acest context, Ziarul Financiar este referinţa pentru mediul de business din România. Apreciez la ZF calitatea jurnalismului, viziunea echilibrată, insighturile din piaţă şi opiniile exprimate. 

Anul acesta, Grupul Garanti sărbătoreşte de asemenea 15 ani pe piaţa locală, iar Ziarul Financiar a fost pentru noi un partener de nădejde în tot acest timp. Mulţumim ZF şi la mulţi ani!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO