ZF 15 ani

Radu Timiş, CrisTim în 2009: “Un pas greşit mă poate costa afacerea şi 2.000 de joburi, managerii işi riscă doar bonusul”

Radu Timiş, CrisTim în 2009: “Un pas greşit mă poate...
13.10.2013, 00:00 616

În 2009, la puţin timp după ce a renunţat la trei executivi de top recrutaţi de la A&D Pharma si Rompetrol, Radu Timiş explica într-un interviu acordat ZF cum a ajuns să ia o astfel de decizie: “Eu cunosc cel mai bine businessul pe care îl conduc. Mă gândesc şi la două noaptea la ce decizii trebuie să iau. Un consultant nu este nimic altceva decât un angajat, care riscă să îşi piardă bonusul dacă ia o decizie greşită, pe când eu risc să îmi pierd afacerea şi să afectez în acest fel şi locurile de muncă a 2.000 de oameni", spunea şeful CrisTim.

La patru ani de atunci, Timiş l-a numit director general al CrisTim pe Gheorghe Pogea (58 de ani), care a fost ministru de finanţe în cabinetul Emil Boc în perioada decembrie 2008-decembrie 2009. Anterior, Pogea a fost consultant în cadrul grupului condus de Radu Timiş.

Citiţi integral articolul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO