ZF 24

Adrian Mutu, bun de plata. Fotbalistul are de platit 17 milioane euro

Adrian Mutu, bun de plata. Briliantul are de platit 17 milioane euro
31.07.2009, 14:15 41

“Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins, vineri, apelul depus de jucatorul roman Adrian Mutu fata de decizia la Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, pe data de 7 mai 2008, in urma careia a fost condamnat la plata sumei de 17.173.990 de euro fostului sau club, Chelsea FC, pentru nerespectarea contractului”, se arata in comunicatul TAS, citat de ProSport.

Potrivit comunicatului, aceasta este a treia decizie in acest caz. "In 2005, TAS a confirmat decizia Comisiei de Apel a Federatiei de Fotbal din Anglia, care a decis ca, din cauza depistarii pozitive, Mutu a incalcat contractul de munca, fara un motiv intemeiat. In 2007, TAS a respins o prima decizie a Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, pe motiv ca nu are competenta in acest caz, şi a trimis cazul la FIFA, pentru a lua sanctiunile sportive potrivite si pentru plata compensatiei solicitate de Chelsea. Ulterior, DRC a luat hotararea care a facut obiectul memoriului lui Mutu la TAS", se precizeaza in comunicat. Cititi mai multe pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO