ZF 24

Aeroportul Baneasa garanteaza cu aerogara si terenul un bilet la ordin de 20 mil. euro

26.03.2007, 19:02 12

Aeroportul International Aurel Vlaicu Baneasa va garanta cu cladirea aerogarii si cu un teren de 4,5 hectare o facilitate de avalizare bilete la ordin in valoare de 20 de milioane de euro, contractata la Raiffeisen Bank pentru un contract de reparatie a pistei.
Actionarii - Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, care detine 80% din capitalul social si Fondul Proprietatea, care controleaza 20% din titluri, au decis sa incheie cu un consortiu format din firmele Romstrade-UTI-Delta Tehnologica un contract de executie de lucrari cu credit furnizor pentru reparatia pistei pana la sfarsitul acestui an.
Printre garantii figureaza, de asemenea, cesiunea drepturilor din contractele de inchiriere a spatiilor din aerogara existente sau care vor fi incheiate in viitor si cesiunea drepturilor din contractele de servicii aeroportuare prezente si viitoare, potrivit unui anunt al societatii publicat in Monitorul Oficial.
Decizia de garantare a facilitatii de avalizare a fost luata de Adunarea Generala a Actionarilor la 20 decembrie 2006. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO