ZF 24

Aeroportul Timisoara - afaceri mai mari cu 11% datorita cresterii traficului

17.09.2006, 18:20 12

Aeroportul Traian Vuia din Timisoara a inregistrat pe primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 9,4 milioane de lei (2,65 milioane de euro), in crestere cu 11,2 % fata de nivelul inregistrat in perioada similara a lui 2005. Evolutia activitatii aeroportului timisorean se reflecta si in cresterea cu 19% a traficului de pasageri pe primul semestru, acesta inregistrand 321.451 de pasageri.
"In perioada ianuarie-iunie 2006, traficul aerian si indicatorii financiari inregistrati de Aeroportul Traian Vuia au cunoscut aceleasi valori pozitive caracteristice ultimilor ani. Acest lucru a fost posibil prin deschiderea de noi destinatii, cresterea numarului frecventelor de operare a operatorilor aerieni deja consacrati, precum si cresterea numarului de operatori aerieni pe piata", a declarat Carmen Stoica, director de relatii publice in cadrul Aeroportului International Traian Vuia din Timisoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO