ZF 24

Afacerile Asesoft Distribution au crescut in S1 cu 51%, la 40,3 mil. dolari

10.09.2007, 11:39 10

Distribuitorul IT Asesoft Distribution, parte a grupului Asesoft, si-a majorat cu 51% cifra de afaceri din primul semestru al acestui an, la 40,3 milioane de dolari, si estimeaza pentru intregul an afaceri de peste 110 milioane de dolari, peste prognoza initiala.

"Evolutia foarte buna din prima parte a anului ne face sa crestem previziunile la nivelul intregului an, pana la o cifra de 110 milioane dolari, fata de 95 milioane dolari, cat ne-am propus in planul de afaceri initial", a declarat Iulian Stanciu, directorul general si actionat al Asesoft Distribution.

Stanciu a adaugat ca avansul are loc pe o piata IT in crestere, precum si datorita extinderii portofoliului de marci si dezvoltarii retelei de parteneri.

"Dupa estimarile noastre, piata de hardware IT locala va avea o evolutie intre 25% si 30%, data de cresterea cererii in segmentul companiilor, dar si prin adoptarea tehnologiilor noi la o scara extinsa de utilizatori", a afirmat directorul general al Asesoft Distribution.

Compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 72,2 mil. dolari, iar pentru 2008 estimeaza un ritm de crestere de 40-50%.

Printre principalii concurenti ai Asesoft Distribution pe piata de distributie IT se numara Tornado Sistems si Scop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO