ZF 24

Afacerile Selena au crescut cu 41% la sase luni, la 2,6 mil. euro

26.07.2007, 11:27 10

Selena Romania, unul dintre principalii producatori de produse chimice pentru constructii, a inregistrat o cifra de afaceri de 2,6 milioane de euro in primul semestrul al anului, cu 41% mai mult decat in perioada similara din 2006, potrivit datelor prezentate astazi de companie.

"Selena continua sa isi consolideze pozitia de lider pe segmentul spumelor poliuretanice, unde detine o cota de piata de 32-33%. Desi pentru moment contributia individuala la cifra de afaceri este mai redusa decat in cazul spumelor poliuretanice, adezivii si etansantii au avut deja o rata de crestere in vanzari de peste 50% in primul semestru", a declarat Dorin Spataru, Director General Selena Romania.

In prima jumatate a anului, vanzarile de adezivi au crescut cu 59%, comparativ cu aceesi perioada a anului 2006. O crestere importanta de peste 50% a fost obtinuta in domeniul benzilor adezive si de 56% pentru produsele siliconice si de etansare, se arata intr-un comunicat al companiei.
De asemenea, vanzarile de echipamente si accesorii de aplicare au fost cu 35% mai mari pe primele sase luni ale anului. Pentru 2007, Selena si-a propus o cifra de afaceri de 6,3 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO