ZF 24

AG2R Fond de Pensii, controlata de Consiliul Concurentei

07.12.2007, 15:18 10

Consiliul Concurentei a efectuat, marti, o inspectie la sediul AG2R Fond de Pensii, scopul actiunii fiind verificarea existentei unor legaturi sau contacte pe care administratorul le-ar avea cu societati concurente si care ar putea conduce la intelegeri privind practici concurentiale, informeaza Mediafax.

"Consiliul Concurentei a solicitat informatii despre motivele pentru care comisioanele AG2R sunt diferite fata de cele ale concurentilor, despre pozitia AG2R vizavi de asociatia firmelor din domeniul fondurilor de pensii si motivele pentru care nu suntem membri in cadrul acesteia", se arata intr-un comunicat al AG2R Fond de Pensii.

Reprezentantii companiei au explicat echipei de control motivele pentru care AG2R Fond de Pensii a ales sa stabileasca nivelul comisionului de administrare initial de 2,5%, comisionul de administrare lunar la 0,045%, si comisionul de transfer la 3,5%.

"Nivelul comisioanelor a fost stabilit strict pe baza experientei de peste 50 de ani in domeniu a companiei", se arata in comunicat.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO