ZF 24

Albalact Alba Iulia investeste 3 mil. euro intr-un nou centru logistic in Capitala

19.09.2007, 11:31 26

Albalact Alba Iulia a cumparat un teren de 10.000 de metri patrati in comuna Afumati, de langa Bucuresti, cu un milion de euro, pe care va construi un nou centru logistic in valoare de 2 milioane de euro, a anuntat astazi compania.

Centrul va fi destinat exclusiv distribuirii produselor companiei in Bucuresti si in zona de sud-est a tarii.

"Investitia in noul centru logistic este motivata de cresterea vanzarilor Albalact si a cererii din ce in ce mai mari de pe piata pentru produsele nostre. Un alt motiv la fel de intemeiat si care ne-a convins ca este vremea sa ne extindem si din punct de vedere al capacitatilor logistice este intrarea in productie a noii fabrici de produse lactate Albalact din apropiere de Alba Iulia, care va fi inaugurata foarte curand. Am construit o noua fabrica pentru extinderea portofoliului de produse, dar pentru ca acestea sa ajunga la consumatori, a fost nevoie si de un centru logistic pe masura", a declarat Traian Simion, directorul comercial al Albalact.

Centrul logistic va fi deschis in vara anului 2008. Extinderea capacitatilor de distributie a produselor Albalact va determina si cresterea numarului de angajati ai companiei.






Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO