ZF 24

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului WTA din Thailanda

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului WTA din...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

09.11.2017, 13:19 55

Bogdan luptă pentru puncte care să-i asigure prezenţa pe tabloul prinicpal de la Australian Open, iar românca rămâne în grafic! Ana şi-a asigurat 29 de puncte WTA, dar şi 4.000 de dolari după ce a acces în sferturi la Hua Hin (Thailanda). Doar o oră şi 19 minute a stat pe teren Bogdan, cea care a obţinut o victorie facilă în dimineaţa zilei de joi: 6-3, 6-1 cu rusoaica Veronika Kudermetova.

Lupta a fost strânsă doar în primele minute, dar echilibrul s-a rupt la scorul de 4-3 pentru Ana. Jucătoarea din Sinaia a reuşit o serie de 5 game-uri consecutive, ce i-a adus atât primul set, cât şi un avantaj confortabil în manşa secundă. Kudermetova a mai câştigat un singur game până la final, iar Bogdan şi-a adjudecat o partidă în care a făcut nu mai puţin de 7 break-uri.

Pentru un loc în semifinale, Ana Bogdan, cap de serie numărul 6 la Hua Hin, se va duela cu a treia favorită a competiţiei, Ying Ying Duan (China, 95 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO