ZF 24

Anchor Plaza obtine finantare de 57,6 milioane de euro de la Eurohypo AG

07.10.2008, 10:51 20

Anchor Office Development and Management, companie din cadrul Anchor Grup, a anuntat ca i-a fost acordat un imprumut in valoare de 57,6 milioane de euro de catre Eurohypo AG, Germania, pentru refinantarea cladirii de birouri Anchor Plaza.

Anchor Plaza, inaugurata in 2006, este o cladire de birouri de clasa A situata in vecinatatea centrului comercial Plaza Romania. Avand aproximativ 26.000 de metri patrati suprafata inchiriabila si 246 de locuri de parcare, Anchor Plaza este in prezent inchiriata in intregime, fiind sediul unor companii importante precum Credit Europe Bank, Carrefour, Adobe Systems, Romtelecom, RTC Holding si Kanal D.

Anchor Grup S.A. este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din Romania. Activitatea de baza a companiei o constituie dezvoltarea si managementul de proiecte imobiliare in Romania. Compania detine o experienta vasta in dezvoltarea de proiecte de retail, ansambluri rezidentiale si cladiri de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO