ZF 24

Angajatii din SUA accepta orice job

14.04.2010, 15:28 15

Don Carroll, fost analist financiar cu un master inadministrarea afacerilor la o universitate de top, era evidentsupracalificat pentru postul de conducator al departamentului dereclamatii al Cartwright International, o mica afacere de familiecare se ocupa cu servicii de mutari in Grandview, statul Missouri,la sud de Kansas City.

Dar Don era fara serviciu de sase luni, iar departamentul in cauzaavea nevoie urgenta de modernizare dupa cateva decenii in carefusese profund neglijat. A fost o potrivire buna. Dupa ce a fostangajat in decembrie, Carroll (31 de ani), s-a pus repede pe treabacu revigorarea departamentului, format din patru persoane, caregestioneaza plangerile legate de distrugerile cauzate la mutari.S-a ocupat si de crearea de modalitati prin care compania sa-sipoata urmari mai bine cheltuielile.

Recesiunea a lasat pe drumuri o multime de angajati cu pregatiresuperioara, care sunt acum luati aproape gratis de companiile micisi medii pentru posturi inferioare studiilor si experientei lor.Dar cei mai multi sunt bucurosi ca au totusi de unde sa ia unsalariu.

Cititi mai multe despre problema gasirii unui loc de munca inSUA pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO