ZF 24

Antonescu: Am ratat o mare sansa de a schimba esential soarta vietii politice din Romania

23.11.2009, 13:35 14

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la sediulcentral al partidului, ca intelege si impartaseste amaraciuneaalegatorilor sai, mentionand ca a fost ratata o mare sansa de aschimba esential soarta vietii politice din Romania - sansa de aschimba Romania din temelii, conform Mediafax.

"Sigur, le inteleg si le impartasesc amaraciunea alegatorilormei. Am ratat o mare sansa de a schimba esential soarta vietiipolitice din Romania si am ratat o mare sansa de a schimba Romaniadin temelii. Nu a fost posibil acum, din varii motive, dar ceea ces-a dovedit este ca, impotriva unor aparate foarte bine organizatede campanei electorala, de informare si dezinformare, impotrivaunor aparate de propaganda extrem de puternice, lipsiti de toateaceste arme, am reusit totusi un scor considerabil, am reusit sacontam si este decisiv ceeea ce acesti alegatori cu votul lor vorface in turul doi al alegerilor prezidentiale", a declaratAntonescu.

El a mentionat ca, dupa toate evaluarile din acest moment,castigul cel mare al primului tur al alegerilor prezindentiale afost iesirea "intr-o proportie semnificativa la vot a unorcategorii extrem de importante pentru societatea romaneasca:tineri, intelectuali, oameni care la precedentele alegeri nu maivotasera".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels