ZF 24

Arcca, dezvoltator cu peste 2.500 de locuri de cazare pentru studenţi, deschide un hub de socializare în campusul Vitan. Campusul are o capacitate de 1.800 de locuri

Arcca, dezvoltator cu peste 2.500 de locuri de cazare...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.02.2020, 00:00 199
Arcca, operator de cămine studen­ţeşti care deţine în Bucureşti mai multe cămine, inaugurează în lunile următoare un hub de 600 de metri pătraţi într-unul din campusurile pe care le deţine, cel din zona Vitan din Bucureşti.

„În 2019 am demarat lucrările la Arcca Vitan Village Hub. Lucrarea ur­mea­ză a se finaliza în primăvara acestui an“, spune Anamaria Dunca, general manager al Arcca.

Hubul ar urma să contribuie la pre­gătirea studenţilor pentru intrarea pe piaţa muncii, în condiţiile în care acolo vor fi organizate ateliere şi workshopuri de dezvoltare personală, dar şi întâlniri cu firme interesate să recruteze studenţi sau absolvenţi. Proiectul se va afla în inte­riorul campusului, într-o curte pe care o au căminele la dispoziţie. Campu­sul din Vitan are o capacitate de 1.800 de locuri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO