ZF 24

ArcelorMittal investeste 43 milioane euro la Hunedoara

31.01.2010, 12:46 22

ArcelorMittal va investi 43 de milioane de euro la combinatul dela Hunedoara pentru construirea unui laminor, proiectul facandparte dintr-un program de investitii fixat pentru perioada 2004 -2011 si care prevede o suma totala de 69 de milioane de euro, aanuntat compania citata de Mediafax Business.

"ArcelorMittal a decis sa continue planul sau de investitii laCombinatul din Hunedoara, in ciuda climatului economic dificil,pentru a asigura sustenabilitatea companiei pe termen lung. Scopulacestui program de investitii este atat de a asigura materiileprime necesare pentru unitatile noastre de productie a tevilor dinRomania, cat si cresterea competitivitatii produselor noastre lanivel international", a declarat, intr-un comunicat, Andre Bock,vicepresedinte al grupului si Chief Technical Officer ArcelorMittalLong Carbon Europe.

Noua investitie vine dupa ce tot in ianuarie ArcelorMittal aanuntat o alta investitie, de 53 de milioane de euro, pentrumodernizarea unui furnal de pe platforma siderurgica de la Galati.Mai multe despre investitia ArcelorMittal de laHunedoara cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO