ZF 24

Automobile Bavaria a infiintat un dealer BMW in Germania

01.07.2007, 12:23 65

Compania Automobile Bavaria, partener al marcii germane BMW in Romania, a infiintat o reprezentanta BMW in apropiere de Munchen, dupa ce a preluat unul dintre dealerii neperformanti din regiune, si a prevazut pentru viitor deschiderea unei noi unitati si investitii de 2,5-3 milioane de euro.
Unitatea, denumita Autohaus Michael Schmidt, dupa numele presedintelui Automobile Bavaria, se afla in localitatea Wolfratshausen, se arata intr-un comunicat al firmei.
"Am identificat o oportunitate de afaceri si, pentru ca experienta BMW cu Automobile Bavaria reprezinta o baza suficienta, am decis sa merg mai departe", a declarat Schmidt in comunicat.
Compania intentioneaza sa creeze o retea de dealeri in aceasta zona si sa se extinda la nivel international.
BMW a deschis recent un birou propriu in Romania, care a preluat activitatea de importator general de la Automobile Bavaria, de la 1 iulie.
Automobile Bavaria va deschide in curand un nou show-room in Militari, ridicand la trei numarul unitatilor din Bucuresti si Ilfov. Totodata, compania va deschide, la Cluj, pana la sfarsitul acestui an, un centru BMW si un centru MAN. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO