ZF 24

Autostrada Bucuresti-Ploiesti ramane cu doua benzi

27.08.2009, 15:35 17

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a suspendat licitatia pentru largirea la trei benzi a celui de-al doilea tronson al autostrazii Bucuresti-Ploiesti, "din motive tehnice si legislative", a declarat, joi, ministrul de resort, Radu Berceanu, citat de Mediafax.

"Nu s-a gandit toata lumea la toate problemele de ordin legislativ si tehnic. De exemplu acolo era o problema de acces la autostrada - daca ar fi castigat altii, astia vechi (constructorii care lucreaza la primele doua benzi, n.r.) nu i-ar fi lasat sa foloseasca drumurile de acces, ceea ce inseamna ca ar fi trebuit sa sara peste autostrada ca sa ajunga la aliniamentul unde trebuie sa lucreze, lucru imposibil", a spus Berceanu.

El a adaugat ca a solicitat un punct de vedere asupra licitatiei Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP). Cititi mai multe despre declaratiile facute de ministrul Transporturilor in legatura cu autostrada Bucuresti-Ploiesti pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO