ZF 24

Azi, finance manager: 1.800 – 2.300 de euro net pe lună

Azi, finance manager: 1.800 – 2.300 de euro net pe lună

Autor: Adelina Mihai

29.09.2017, 00:07 4901

Ziarul Financiar va publica, începând de astăzi, o serie de articole la rubrica „Un salariu pe zi în România“, cu scopul de a oferi informaţii privind nivelurile de sala­ri­zare oferite de com­pa­ni­ile de pe piaţa locală.

În timp ce în alte state în anun­ţu­rile de recrutare sunt dez­văluite in­formaţii pri­­vind pa­chetele sala­riale ofe­rite, în România sala­riile au fost şi încă sunt un subiect tabu în companii, întrucât încă există discrepanţe mari în salarizarea angajaţilor de pe ace­eaşi poziţie din aceeaşi companie.

În acest context, ZF îşi propune să ofe­re un instrument util de lucru mana­gerilor care fac recrutări, dar şi can­di­da­ţilor care vor să ştie cât „valo­rează“ pe piaţa muncii din România. Tot­odată, o transparenti­zare a sala­ri­ilor din pri­vat ar putea conduce  şi la o eficientizare a pro­ceselor de re­cru­ta­re, atât pen­tru an­ga­jatori, cât şi pentru can­didaţi.

Astăzi, ZF pre­­zintă nivelul sa­larial de bază oferit de multi­naţionale an­ga­­jaţilor de pe po­ziţia de „finance ma­nager“, care variază în­tre 1.800 şi 2.300 de euro net pe lună, conform stu­diului salarial din 2017 al Mercer.

ZF îşi propune să ofere un instrument util de lucru managerilor care fac recrutări, dar şi candidaţilor care vor să ştie cât „valorează“ pe piaţa muncii din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO