ZF 24

Badea Clifford Chance vrea sa atraga in acest an 10-15 noi avocati

09.07.2007, 12:45 16

Casa de avocatura Badea Clifford Chance intentioneaza sa-si mareasca echipa, in acest an, la 40-45 de avocati, fata de 30 cat are in prezent, in cursul lunii iulie urmand sa fie relocat la Bucuresti un nou partener, David Eatough, specializat pe piete de capital.
"Datorita cresterii volumului de tranzactii complexe de pe piata, care implica serviciile de consultanta ale Badea Clifford Chance, casa de avocatura intentioneaza sa isi mareasca substantial echipa anul acesta, pana la 40-45 de avocati", se arata intr-un comunicat al companiei.
Biroul Clifford Chance din Romania are patru parteneri, doi romani - Daniel Badea si Nadia Badea, si doi din Marea Britanie - Nick Fletcher si David Eatough, dintr-un total de 30 de avocati.
David Eatough, partener al Clifford Chance din 1997, este specializat in tranzactii cu actiuni si obligatiuni, obligatiuni convertibile si programe de emisiuni de obligatiuni pe termen mediu (MTN), actiuni preferentiale sau capital hibrid si reglementat, actionand atat pentru emitenti, cat si pentru bancile de investitii. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO