ZF 24

Baiatul de la cablu va putea intra in case fara acordul proprietarului

Baiatul de la cablu va putea intra in case fara acordul proprietarului
27.04.2010, 19:49 37

Senatul a adoptat, luni, un proiect de lege ce da dreptulfirmelor de televiziune prin cablu, internet si telefonie sa intrepe proprietatile publice si private. Refuzul va fi acceptat doar incazuri "temeinic justificate", informeaza Gandul.

Astfel, daca angajatii firmelor de televiziune prin cablu va batla usa, ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa refuzati a-iprimi in casa. Parlamentul pregateste o lege prin care furnizoriide retele publice de comunicatii electronice obtin dreptul de aintra pe proprietatea privata pentru lucrarile deinfrastructura.

Concret, proiectul, adoptat, luni, de Senat, prevede ca firmelede televiziune prin cablu, internet si telefonie vor avea acces inimobile, pe drumuri, poduri si pasaje, printr-o simpla solicitarece trebuie trimisa proprietarilor sau autoritatilor publice cu 30de zile inainte. Mai multe despre proiectul de lege adoptat de Senat cititi pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO