ZF 24

Bataie pe destinatiile exotice de Revelion

09.10.2007, 09:39 17

Vacantele de inceput de an in Dubai, Republica Dominicana, Cancun sau Malaezia s-au vandut in mai putin de o saptamana, desi pretul sare de 2000 de euro de persoana.

Surprinzator, anul acesta, primele care s-au epuizat au fost destinatiile exotice de Revelion, spre deosebire de anul trecut, cand cel mai bine s-au vandut vacantele pentru practicarea ski-ului. Romanii cu bani vor sa fie cat mai departe de frigul de acasa si sa petreaca noaptea dintre ani la peste 30 de grade Celsius.

Noua zile in Dubai, la un hotel de cinci stele, costa 2200 de euro de persoana, iar in Republica Dominicana sau Thailanda, vacanta ajunge chiar si la 2400 de euro.

Patronii agentiilor de turism sunt surprinsi si regreta ca nu au avut mai multe oferte. Luate prin surprindere de cererea mult peste asteptari, agentiile de turism incearca sa suplimenteze locurile pentru aceste destinatii. www.protv.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO