ZF 24

Becali uita sa-si treaca in declaratia de avere casa din Pipera

19.10.2009, 19:33 19

Casa din Voluntari-Pipera a omului de afaceri Gigi Becali sicurtea acesteia, de 25.000 de metri patrati, nu mai figureaza incea mai recenta declaratie de avere depusa la Biroul ElectoralCentral de candidatul Partidului Noua Generatie la Presedintie,informeaza Mediafax.

Conform celei mai recente declaratii de avere, omul de afaceriare acum o singura locuinta, cea din Aleea Alexandru din Capitala.Casa din Voluntari-Pipera, in suprafata de o mie de metri patrati,si curtea de 25.000 de metri patrati - dobandite, conformdeclaratiilor de avere anterioare ale afaceristului, in 1994 - acumnu se mai regasesc nicaieri in documentul depus de acesta laBEC.

Ele nu apar nici la rubrica "bunuri imobile instrainate inultimele 12 luni", desi figurau ca fiind in proprietatea lui Becalila 8 aprilie 2009, data la care omul de afaceri s-a inscris incursa pentru un mandat de parlamentar european, pe care avea, infinal, sa-l obtina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO