ZF 24

Bill Gates a inaugurat Centrul Microsoft de la Bucuresti (Update)

01.02.2007, 10:18 51

Presedintele Microsoft, Bill Gates a taiat astazi panglica Centrului Global de Suport Tehnic de la Bucuresti, in prezenta presedintelui Traian Basescu si premierului Calin Popescu Tariceanu.
In cadrul ceremoniei, Bill Gates a declarat ca Microsoft intentioneaza sa investeasca in continuare in Romania.
"Sunt foarte fericit sa fiu aici la prima vizita in Romania, si sa particip la deschiderea unui centru care va ajuta clientii sa rezolve probleme importante. (...) Ne asteptam sa investim in continuare in Romania", a spus Gates.

El a aratat ca spera ca introducerea internetului in mai multe tari sa fie o baza pentru dezvoltarea sistemului educational, Romania reprezentand un exemplu in acest sens.

"Ne gandim la solutii prin care sotware-ul sa fie mai usor de folosit, sa ajutam oamenii sa utilizeze mai usor tehnologia. Software-ul poate fi folosit acum peste tot, in masina, la televizor si, evident, pe calculatorul personal. Speram ca investitiile in Romania sa fie tot mai importante dupa aderarea la UE si ca Guvernul sa investeasca in proiecte informatice, pentru o comunicare mai eficienta si transparenta", a spus Bill Gates.

Presedintele Traian Basescu i-a acordat presedintelui companiei Microsoft, Bill Gates, ordinul national Steaua Romaniei in grad de comandor. Gates s-a declarat miscat de primirea decoratiei si a aratat ca tot ceea ce a facut a fost pentru ca isi iubeste munca. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO