ZF 24

BMW Group Romania lanseaza noile limuzine Seria 7 cu blindaj High Security

BMW Group Romania lanseaza noile limuzine Seria 7 cu blindaj High Security
10.08.2009, 22:18 66

BMW Group Romania, importatorul pe piata locala a marcilor BMW si MINI, a lansat pe piata locala noile limuzine BMW 750i High Security si 760i High Security, echipate cu blindaj de inalta performanta.

“Noile BMW 750i High Security si 760i High Security sunt disponibile pentru comenzi si in Romania. Pretul se evalueaza individual in functie de specificatiile solicitate de client si se poate ridica la mai multe sute de mii de euro”, au spus oficialii BMW Romania.

Ca referinta, BMW X5 Security este un pachet mai simplu de blindaj decat cel High Security de pe Seria 7 este oferit optional pentru 49000 Euro plus TVA.
Pretul de pronire pentru un BMW 750i este de 94.843 de euro cu TVA inclus, iar cu blindaj, cel mai probabil trece de 200.000 de euro.

Componente speciale ale sasiului au fost adaptate la cresterea masei automobilului din cauza scuturilor de protectiei ale limuzinei. De aceea, suspensia ranforsata, amortizoarele si partea superioara de prindere a suspensiei sunt parte a unei game de componente specifice modelului. Aceasta abordare asigura caracteristici de performanta foarte bine reglate la masina, care nu pot fi atinse prin simpla montare a panourilor de protectie.

Motorul cu 12 cilindri din echiparea versiunii BMW 760Li High Security si propulsorul V8 de la BMW 750Li High Security ofera o combinatie intre constructia blocului motor integral din aluminiu, tehnologie BMW TwinPower Turbo si High Precision Injection cu injectie directa. Ambele motoare se disting prin puterea deosebita pe care o furnizeaza inca de la un nivel redus al turatiei, prin liniaritatea functionarii - atât de specifica limuzinelor de lux BMW - si prin eficienta revolutionara. In ciuda masei sporite a automobilului, caracteristicile de performanta nu sunt semnificativ influentate. Ambele modele au viteza maxima limitata electronic la 210 km/h. BMW 760Li High Security accelereaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ 6,2 secunde. BMW 750Li High Security accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,9 secunde.

Cererea cea mai ridicata pentru modelele blindate se inregistreaza in prezent in America de Sud si Rusia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO