ZF 24

Boc vrea asumarea raspunderii Guvernului pe legile salarizarii, educatiei si a reformei sistemului de pensii

09.08.2009, 12:27 25

Premierul Emil Boc a anuntat ca le-a transmis membrilor de Guvern ca doreste asumarea raspunderii executivului pe legile salarizarii, educatiei si a reformei sistemului de pensii.

“De ce aceasta procedura? Din doua motive. In primul rand, pentru a verifica daca la nivelul coalitiei exista vointa politica pentru a sustine aceste reforme structurale asupra carora cele doua partide s-au angajat in Parteneriatul pentru Romania, si al doilea motiv - pentru a verifica sustinerea parlamentara cu privire la realizarea acestor reforme pe care niciun Guvern si niciun Parlament nu a avut curajul sa le abordeze in ultimii douazeci de ani”, a declarat Boc.

Premierul a mai anuntat ca Guvernul a luat decizii care vizează continutul legii salarizarii unice şi conţinutul legii cu privire la reforma sistemului de pensii, decizii care ne asigura ca aceste legi vor fi adoptate la timp, fara intarziere, potrivit graficului anuntat.

Guvernul s-a reunit ieri in cadrul unei sedinte extraordinare pentru a discuta despre legea salarizarii unice si reforma sistemului de pensii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO