ZF 24

Bogdan Babici: Criza imobiliara va aduce un moment de respiro pentru arhitecti

24.11.2008, 20:00 42

Criza imobiliara va permite arhitectilor sa pregateasca mai eficient proiectele viitoare si va aduce un moment de respiro in aceasta breasla dupa o perioada in care proiectele au fost derulate pe banda. Una dintre cele mai mari probleme de pe piata de proiectare a fost utilizarea arhitectului doar pentru a intocmi documentatiile necesare obtinerii autorizatiei de constructie, situatie care a condus la aparitia unor anomalii in peisajul arhitectural local.

Bogdan Babici, proprietarul biroului de arhitectura Tecon, care a castigat anul trecut premiul sectiunii de arhitectura la Anuala din 2007, considera contextul macroeconomic actual favorabil pentru arhitecti, care vor putea pune in valoare mai bine conceptul proiectelor, datorita amanarii sau sistarii proiectelor imobiliare, scrie lunarul Business Construct, care va aparea pe 27 noiembrie, impreuna cu Ziarul Financiar.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce efecte ar putea avea asupra procesului de creatie arhitecturala incetinirea ritmului investitiilor de pe piata imobiliara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO