ZF 24

Bondrea, Spiru Haret: Hotararea ministerului Educatiei este ilegala pentru ca nu are avizul Justitiei

20.07.2009, 10:50 43

“E ca si cum Universitatea Spiru Haret (USH) ar fi solicitat acordul instantei de a se sinucide, a declarat recotorul Aurelian Bondrea, referindu-se la interpretarea gresita a oficialilor ministerului Educatiei, potrivit carora USH ar fi vrut sa fie scoasa de pe lista facultatilor care pot organiza concurs de admitere. El a acuzat ministerul Educatiei ca a adoptat hotararea de guvern fara avizul ministerului Justitiei, incalcand astfel legea.

Potrivit oficialilor Universitatii, Spiru Haret a atacat in instanta hotararea ministerului Educatiei care exclude universitatea particulara de pe lista institutiilor de invatamant care pot organiza concurs de admitere anul acesta.

Rectorul Universitatii Spiru Haret, Aurelian Gh. Bondrea, a sustinut la ora 10:00 o conferinta de presa cu tema: “Situatia actuala creata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii privind invatamantul universitar”

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO