ZF 24

Buffett spune ca anul acesta economia intra "la abator". Cititi aici scrisoarea anuala a lui Warren Buffett catre investitori

Buffett spune ca anul acesta economia intra "la abator"
01.03.2009, 13:02 48

In scrisoarea sa anuala catre investitori, Warren Buffet a oferit o perspectiva sumbra asupra mediului economic, precizanda ca "anul acesta economia va fi scena unui macel". Totusi, in ciuda a ceea ce el a numit o "frica paralizanta" aparuta in urma crizei, Buffet a mentionat ca ramane optimist si a laudat eforturile guvernului de a evita o cadere "cataclismica" a sistemului financiar.

Click aici pentru a citi integral scrisoarea miliardarului american.

Berkshire Hathaway, fondul de investitii detinut de miliardarul american Warren Buffet, abia a reusit sa termine pe plus ultimul trimestru al anului trecut, din cauza pierderilor pe contractele la termen legate de piata de capital, scrie Reuters.

Profitul a scazut cu 96% in ultimele trei luni ale anului, al cincilea declin trimestrial consecutiv, pana la un nivel de 117 milioane de dolari, fata de 2,95 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO