ZF 24

C&A si-a facut intrarea in Capitala, urmeaza Buzau

02.04.2009, 12:07 54

C&A, unul dintre cei mai importanti retaileri internationali de imbracaminte cu peste 1.200 de magazine in Europa, a deschis primul magazine in Militari Shopping Center din Bucuresti pe o suprafata de aproximativ 1.800 de metri patratI, creand 45 de locuri de munca. Compania a anuntat ca al doilea magazin va fi inaugurat la jumatatea lunii mai in Buzau, in cadrul centrului comercial Aurora Mall. C&A va continua acoperirea Bucurestiului prin alte doua magazine, in Cotroceni Park, unde a inchiriat o suprafata de peste 3.000 de metri patrati, si in Sun Plaza.

Pentru 2010, planurile sunt marete, chiar daca efectele crizei financiare au inceput sa se resimta in comportamentul de consum si implicit in scaderea vanzarilor in majoritatea magazinelor de imbracaminte sau incaltaminte. Conducerea companiei a ridicat miza la inceputul acestui ani- 15 unitati pana la sfarsitul anului viitor, in conditiile in care anul trecut anunta 10 deschideri.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO